Hürriyet Ortaokulunda Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

07.11.2023 225

Hürriyet Ortaokulunda Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Düzce'nin lider eğitim kurumlarından olan Hürriyet Ortaokulu öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Okulun konferans salonunda gerçekleşen törene tüm öğrenciler ve öğretmenlerimiz katıldı.

Her sene ilk günkü heyecanla kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 100. yılına yakışır şekilde okulumuzda kutlandı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mustafa Karaoğlu, “Atatürk çağdaş demokrat bir halkın iradesinin neler yapabileceğini gören bir liderdi. Bizlerin görevi de çağdaşlaşmanın, demokrasinin izinden ayrılmamaktır. Yolumuzu aydınlatan eğitim meşalesidir. Cumhuriyet bizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister. Yapı taşımız Atatürk ilkeleri, ilkemiz eğitim, hedefimiz ileri daima ileridir. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Oratoryo ve koro gösterileriyle devam eden törenimiz, öğrencilerimize gurur ve sevinç dolu anlar yaşattı. Büyük beğeni toplayarak alkışlarla sona erdi.

Törende emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

” Ey yükselen yeni nesil… Gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu koruyacak ve yaşatacak olan sizlersiniz.”  ATATÜRKHürriyet Ortaokulunda Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

07-11-202307-11-202307-11-202307-11-202307-11-202307-11-202307-11-2023