‍Hürriyet Ortaokulunda Mezuniyet Heyecanı ‍

‍Hürriyet Ortaokulunda Mezuniyet Heyecanı ‍

12.06.2023 402

‍Hürriyet Ortaokulunda Mezuniyet Heyecanı ‍

 

   Türkiye’de ve dünyada fark yaratacak hem sosyal hem de akademik alanlarda başarılı, kendini daima geliştirmeyi amaçlayan bireyler yetiştiren Hürriyet Ortaokulu, bu seneki mezunlarını törenle uğurladı.

 

   Hürriyet Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimizi lise hayatına uğurladığımız mezuniyet törenimizi keyifle geçirdik. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz hem gururlandılar hem de duygusal anlar yaşadılar. Yemin törenine coşkuyla katılan öğrencilerimiz, diplomalarını da alarak okulumuza veda ettiler. 

 

   Hürriyet Ortaokulu Okul Müdürü Mustafa KARAOĞLU: “Hedefimiz sadece Düzce’nin değil, bölgenin hatta Türkiye'nin iyi okullarından biri olmak. Başta büyük bir iddia gibi görünen bu hedef, inançlı kadrolarla ve çok çalışarak anlamlı ve gerçekçi bir hale geldi. Bu yıl da Hürriyet Ortaokulu, idarecilerimiz ve çok değerli öğretmenlerimizin özverili çalışmasıyla LGS'de çok önemli sonuçlar alacak. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıllarda da Hürriyet Ortaokulu olarak ülkemizin eğitimine katkı vermeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın iyi bir eğitim-öğretim alması, ülkemizin kalkınmasında söz sahibi olmaları için çok çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

 

   Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılı bir eğitim hayatı geçirmelerini diliyoruz. 

 

Başarıyı takip et, varış yerin Hürriyet!

 

12-06-202312-06-202312-06-202312-06-202312-06-202312-06-2023