Hürriyet Ortaokulu

Vizyon: Ülke ve dünya çapında örnek, değerlerimize bağlı,çağın gerektirdiği bilgi ile sevginin kucaklaştığı,gerekli teknolojik donanıma sahip, mükemmel bir okul olmak için varız.

Misyon: Biz Hürriyet Ortaokulu olarak ; Ülkemiz ve dünya ülkeleri için, bilimsel,çağın gereği donanıma sahip; öğrencilerimizin istek ve yetenekleri doğrultusunda, kendine ve topluma faydalı, bilinçli bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktayız.

Başarılar:

Saatler: 08.45-15.20
Isınma: Kalorifer-Doğalgaz
Servis Bilgisi: Öğrencilerimiz için özel servis imkanı mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://duzcehurriyetortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELİEVLER MAH. 31. SK. HÜRRİYET ORTA OKULU BLOK NO: 2 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / DÜZCE

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - BAHÇELİEVLER MAH. 31. SK. HÜRRİYET İLK VE ORTA OKULU VE YAVUZ SELİM TİC.M.L BLOK NO: 2 İÇ KAPI NO: 1 DÜZCE/MERKEZ

Ulaşım Düzce´den Kalıcı Konutlar-Bahçelievler,Kalıcı Konutlar-Güzelbahçe,Kalıcı Konutlar-Esentepe otobüs hatları ile okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Düzce il merkezine 7 km.